@SamFischer
Nema baš puno reviewa, ali se ponešto nađe, uglavnom sam čitao mišljenja korisnika na neweggu, amazonu i na toj njemačkoj stranici preko koje sam je uzeo, i bila su pozitivna iskustva što se hlađenja i OC tiče, da nije bilo pozitivnih iskustava, najvjerovatnije bi je zaobišao

Što se tiče hlađenja skroz je nečujna u idile, temp 29/30 stupnjeva...mogu je usporediti sa CM212Evo hladnjakom sa stock ventom na 800rpm i tiša je od njega...ako je usporedim sa XFX 7950 DD koju sam jedno vrijeme imao, ova ima dosta tiši i efikasniji hladnjak, temp ne prelazi 62 stupnja sa 55-60% venta (Battlefield4) s time da mi je otvorena bočna stranica u nekom gigabyte entry kučištu sa dva venta, dok mi je sa XFX temp znala u igrama ići i preko 75 stupnjava

Na 60% venta grafa se čuje, ali nije iritantan zvuk, nije bučan da ventovi zuje, već kao da se više čuje strujanje zraka, ne čuje se da zuje ZZZZZZ, već više idu na SSSSS
Još je nisam OCao i kurio furmarkom ali probati ću čim uhvatim više vremena, barem da vidim koliko ide na stock voltaži