Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 12.12.2013., 22:38   #6642
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Desava se nesto, desava, ja evo krenio i s drugim muskim barbarom jucer, levelirao ga do lvl60 pa poceo Inferno vozati danas, malo build drugaciji napravio i mogu reci da je prebolesno, elite padaju kao od sale, je da mp4 vozam trenutno ali idem kroz cijelu pricu da otkljucam sve Actove prvo, Act I do kraja napravio i dosao na paragon 9, fino, sve u par sati. A mp4 mi je odlican, dosta exp pada (404% s NV5) a i brzo ide, a i dobra oprema non stop pada.

A zadnji komad opreme: pale mi preljepe hlace, gledam na AH, najjeftinije idu oko 60M a to je vise nego sto sada golda imam, ali ih nezelim prodavati jer mi na monku trebaju, nema jadnik nikakve slicne

Malo kontam neki dan i sjetim se da se mogu i druge regije igrati, krenio sam s DH americki server, joj, milina jedna, sve novo i cisto, bez gemova i zlata.

PTR D3 se moze skinuti s battlenet beta aplikacijom, evo probao i radi, gore je patch 201 s loot 2.0, posto mi je sad kasno sutra cu ga skinuti pa probati, samo umjesto regije (Europa, America ili Asia) odabrati PTR: Diablo 3 (kad mi vec nesalju kljuc za Reaper of Souls)

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.12.2013. u 22:58.
JozicA je offline   Reply With Quote