gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor domis
da, začudo mi nije bio cilj trollati, vjerovao ti to ili ne.
jednostavno, boli me ona stvar za ono što ti misliš, nemam živaca opterećivati se tuđim mišljenjem
|
Obzirom da ti je zadnjih 30ak postova 99% troll, zato sam ti to napisao
Citiraj:
Autor domis
Znači, da mi se android svidi, moram isprobati svaki jebeni mobitel svakog proizvođača? jea rajt, lud sam...
|
Ne, ali suditi na osnovu 2 low end moba i 1 sa promašenim čipsetom je smiješno, priznao to ti ili ne.
Citiraj:
Autor domis
Razgovori - nemogućnost javljanja, sugovornik me ne čuje ili ja sugovornika ne čujem
Moja jedina očekivanja su da mi mob "out of the box" radi kak treba. A to nijedan od mojih android uređaja nije bio sposoban.
|
Nikad doživio gore navedene probleme, na desetostruko većem uzorku od tvog.
Citiraj:
Autor domis
Uostalom, gledaj low end android i low end WP8, povuci paralelu i reci mi koji radi bolje
|
Smiješno. Prvo, jer je kod androida raspon hardvera, što sam ti već napisao, stoput veći i kompliciraniji nego u slučaju wp8 di su najstrože zadani parametri, procesor, ram, gpu. Drugo, jer se radi o vidno različitim os-ovima, od mogućnosti, do funkcionalnosti. Treće, i najvažnije, low end kod wp8 starta sa 2 jezgre i 512mb ram-a, za kudikamo lakši i ZATVORENI os, vs 1 jezgre i to sa 40% manjim taktom cpua i 256mb ram-a, za otvoreni os sa beskrajem varijanti i mogućnosti.
Citiraj:
Autor domis
1. to testiranje nokije s androidima mi je na razini bigfoot-a. Svi pričaju o tome, a ni traga ni glasa.
2.1. zar ja trebal izmijeniti stotine uređaja da bi otkrio koji ne šteka out of the box?
2.2. Tu se slažem, ponašanje uređaja u svakodnevnom radu je najbitnije, al opet, to nisam mogao dobiti na droidu. Na androidu sam dobio file explorer, drkarenje po sys appovima i raznorazne napredne mogućnosti koje MENI stvarno ne trebaju.
|
2.1 - ne, ali isto tako, napisah gore- suditi na temelju 2 lowenda je ono, cirkus. A još veći uspoređivat 'low end' sa 2 jezgre i 512mb rama sa low endom sa 1 jezgrom na 600mhz, 256mb rama. 
2.2 - jasna stvar, zato i postoje različiti os-ovi i različiti mobiteli da bi se svatko našao u nečemu, ali to onda nije razlog za pljuvanje, imho, neutemeljeno, po nečem što se tebi osobno ne sviđa.
Citiraj:
Autor domis
I opet, zar moram još jednom napomenuti da je MENI, za MOJE potrebe, android smeće? Generalno je dobar sistem ako ti trebaju neke napredne mogućnosti, ali meni to stvarno ne treba.
|
Ne treba ti, ali onda ne treba ni ranta i flejma ovdje po temi za nešto što ne koristiš i ne zanima te, jel tako? Ja se držim van teme o wp8, tj pisanja po istoj, kulturno čitam što se piše i čekam hoće li riješiti stvari koje me smetaju da opet kupim uređaj na tom osu ako to riješe naravno. Ali nećeš me već odavno vidjet kako idem tamo nekog kome paše taj os uvjeravat kako tu masu stvari ne valja ili ne postoji. Ili pisati neutemeljene kvazičinjenice ko ti sad tu gore, a sve jer ti se android, eto, ne sviđa...
NHF, ali tak je.