View Single Post
Staro 12.12.2013., 20:12   #6463
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ti, troll level 100, pa da nisi imao namjeru trollat, dobarrr
da, začudo mi nije bio cilj trollati, vjerovao ti to ili ne.
jednostavno, boli me ona stvar za ono što ti misliš, nemam živaca opterećivati se tuđim mišljenjem

Citiraj:
Eto, kako sam i ranije rekao, premalo si toga koristio da bi tako rezolutno zaključio da je sve smeće. Pogotovo uzevši u obzir low end modele mini i oneV, koji su katastrofa sami po sebi, a i hox sa tegrom se nije proslavio...
Svašta
Znači, da mi se android svidi, moram isprobati svaki jebeni mobitel svakog proizvođača? jea rajt, lud sam...

Citiraj:
Diskutabilno je što smatraš bloatwareom,hbg.
Bez lagga ima popriličan broj androida na stocku, bez rušenja - osim nekoliko custom romova, loših i neprovjerenih, nema ni toga na velikoj većini uređaja koje sam imao (pričam o androidima ofc, a tu smo na priličnom broju mobitela unazad 4g).
Pozivi funkcioniraju na svima, ne znam što te mučilo, to je osnovni princip mobitela.
Grijanje u razgovoru - niti sa jednim - grijanje dok se gejma ili bencha nešto - svi quad core-ovi unazad godinu i kusur.
Potpuno funkcionalni mob je sve i jedan, ovisi samo kolika imaš očekivanja od čega, zato si se ti našao u l820, a ja nisam mogao probavit (između dosta tog još)fact da nemam hbni file explorer na wp8 mobu i zato ga se riješih i ne uzimam taj os pod ozbiljno do daljnjeg, dok ne popeglaju masu stvari još. No neću o tome, nije tema, tema su android mobiteli.
Razgovori - nemogućnost javljanja, sugovornik me ne čuje ili ja sugovornika ne čujem
Moja jedina očekivanja su da mi mob "out of the box" radi kak treba. A to nijedan od mojih android uređaja nije bio sposoban.
Uostalom, gledaj low end android i low end WP8, povuci paralelu i reci mi koji radi bolje

Citiraj:
1. Da'l to treba nokii ili ne, javna je tajna da se nokia već godinama bakće sa testiranjima androida na svojim uređajima. I normalno da bi takav uređaj bio dočekan širokih ruku, obzirom na tradiciju i kvalitetu nokiinih uređaja.
2. As i said before - premali ti je uzorak, a i low end uređaji nisu neko cvijeće za usporedbu, obzirom na kompleksnost os-a i različitost platformi i milijun varijacija s hardverske strane. O sintetici i ostalim glupostima nije nitko ni pričao, pogotovo jer tu dolazi onaj dio priče - ovisi što tko očekuje od uređaja i kupuje li low end ili nešto bolje, a i benchevi su totalno zanemariva stvar, bitno je ponašanje uređaja u svakodnevnom radu i aplikacijama.
1. to testiranje nokije s androidima mi je na razini bigfoot-a. Svi pričaju o tome, a ni traga ni glasa.
2.1. zar ja trebal izmijeniti stotine uređaja da bi otkrio koji ne šteka out of the box?
2.2. Tu se slažem, ponašanje uređaja u svakodnevnom radu je najbitnije, al opet, to nisam mogao dobiti na droidu. Na androidu sam dobio file explorer, drkarenje po sys appovima i raznorazne napredne mogućnosti koje MENI stvarno ne trebaju.

I opet, zar moram još jednom napomenuti da je MENI, za MOJE potrebe, android smeće? Generalno je dobar sistem ako ti trebaju neke napredne mogućnosti, ali meni to stvarno ne treba.
domis je offline