View Single Post
Staro 12.12.2013., 16:45   #285
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Exclamation

Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
I mene zanima ova Zalman ZM-K400G. Usto me zanima da li ima naša slova i da li svijetle ?

Cijena nije losa.
Citiraj:
Autor Mario091 Pregled postova
Zalman ZM-K400G je dobra tipkovnica za 200kn,ima osvjetljenje tipki koje možeš regulirati intenzitet i boju koju želiš,te ima memorijske tipke za gamere!sve u svemu jako dobro za te novce premda plastika i nije baš nešto!
Samo da napišem nešto o ovoj ZALMANKI: cjena je OK, no tipkovnica je žešće smeće. Svjetlina tipki je preblaga, tj. jedva se vidi po mraku, a po danu ništa. Finiš (mat) mi se nije svidio, predebela, plastika daje dojam da tipkovnica košta 10 kn... itd itd...

...dotičnu ZALMAN ZM-K400G sam kupio prije nekoliko mjeseci, nakon 2min korištenja išla je ravno na njuškalo. Uspio sam ju prodati poznaniku za 200 kn te mu je nakon tjedan dana korištenja - riknula!

Uz ovu, imao sam SPEEDLINK darksky od studenog 2011.g. do neki dan... i ta 5 puta intezivnije svijetli (vidi se i po danu) te je jednostavno bolja/kvalitetnija od ZM-K400G, ali nema HR layout nažalost... Nju sam neki dan prodao za 200 kn.

*ovo je moje iskustvo, to ne znači da nitko neće biti zadovoljan sa ZM-K400G, ali pretpostavljam da oni zahtjevniji bi ju zaobišli itekako.