View Single Post
Staro 12.12.2013., 15:36   #1392
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Da odgledaš 10 utakmica koje Gladbach odigra sa ter Stegenom vidio bi koliko dečko znači klubu (a i ne love se veliki klubovi ala Barca etc. bezveze za njega)

De Gea je isto odličan golman (što se mene tiče, čak i bolji od Casillasa i Buffona, ja bih ga prije stavio na gol španjolske repke nego Ikera )

Možda ne gledam previše utakmica Juventusa (sa/bez Pirla), ali da čovjek za europski nivo odigra loše, odigra

Čovjek je u utakmicama protiv Bayerna (prošle sezone) i Reala (ove sezone) nestao sa terena

a tek na kupu konfederacija...

Da se razumijemo, ne kažem ja da je Pirlo loš igrač, daleko od toga, ali da bi moglo itekako bolje od njega, moglo bi...

Neću ovo ni komentirat
Gledam sve vikendom jer mi je to posel Pogotovo bundesligu na SKYu subotom...daleko je taj momak od Buffonovog nivoa. Daaaleko. De Gea koji prima sve izvan 16? Je da,pa taj u Unitedu nema zacementirano prvo mjesto...Lindegaard mu puše za vratom konstantno zadnje dve sez.

To kaj bi ga ti stavljao na gol španjolske ti je prvi razlog zašto je Del Bosqe trener repke a ti forumaš

The Bayern Munich official: “He promised on numerous occasions that he would sign for Bayern. Now we see just how much his promises are worth. If he were a man of morals, he would have stayed with us. Now he is at a club like himself: you only have to look at Juventus' legal history and their recent results on the pitch.” Retort from Turin: “He missed a good chance to remain silent. Evidently his past at Inter carries some weight.”

Bayern Munich chief Karl-Heinz Rummenigge admits they were frustrated in their attempt to sign Juventus midfielder Arturo Vidal.

Rummenigge has revealed that his club made a bigger offer than Juventus for Arturo Vidal in 2011.

“We both wanted Vidal,” the German legend told Calcissimo.com. “Then the player’s agent created a bit of a mess.

Rekoh vam,puno tu kokodačete a malo raspolažete činjenicama

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 12.12.2013. u 15:42.
trouble je offline