Citiraj:
Autor trouble
De Gea,Stegen,Begović...really?  (ovoga sa Hadanovićem neću ni spominjat,to mora da je bio extensive over-use metaprena u mladosti  )
|
Da odgledaš 10 utakmica koje Gladbach odigra sa ter Stegenom vidio bi koliko dečko znači klubu (a i ne love se veliki klubovi ala Barca etc. bezveze za njega)
De Gea je isto odličan golman (što se mene tiče, čak i bolji od Casillasa i Buffona, ja bih ga prije stavio na gol španjolske repke nego Ikera

)
Citiraj:
Autor trouble
Da je i dve dobre tekme od Pirla dobro je. Da odgledaš 10 utakmica koje Juve igra bez Pirla skužio bi kolko i njegova prosječna tekma znači za klub(a i repku?)...ali...ne gledaš 
|
Možda ne gledam previše utakmica Juventusa (sa/bez Pirla), ali da čovjek za europski nivo odigra loše, odigra
Čovjek je u utakmicama protiv Bayerna (prošle sezone) i Reala (ove sezone) nestao sa terena
a tek na kupu konfederacija...
Da se razumijemo, ne kažem ja da je Pirlo loš igrač, daleko od toga, ali da bi moglo itekako bolje od njega, moglo bi...
Citiraj:
Autor trouble
Vic zbog kojeg prvak Europe do dan danas riga vatru jer je ovaj pobjego u Juve a ne kodnjih.
|
Neću ovo ni komentirat