View Single Post
Staro 12.12.2013., 01:48   #5751
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Dovoljna mi je grafička od 700-800kn da te 2 igre ne trzaju ?
Jel to zbog nezahtjevnosti spomenutih igara ili isključivo zbog nemogučnosti da skuplje / bolje kartice budu iskorištene zbog ostatka konfiguracije?

Što se tiče proca ....
Povremeno se 'igram' s editiranjem video snimki a ona se 'igra' s editiranjem fotografija. Ovaj proc definitivno pokazuje manjak snage za te stvari ali s obzirom da se to dvoje ne radi svaki dan ne mogu se natjerati da vidim isplativost u promjeni .
Na drugu stranu , bolji proc bi se definitivno isplatio jer svakodnevno imam "otpakirati" par vecih arhiva od 4-5-6-7 gb i cekanje mi ide na zivce.
Promjenim proc kad mi prekipi

Uglavnom , kad promjenim proc - promjeniti cu ga zbog tih stvari a eventualna korist za igranje mi nece biti ni na kraj pameti tako da zaista nema potrebe da se sad na to obrača pažnja pri odabiru grafičke.

Inače , sjecam se da sam negdje citao nesto o nekakvoj tehnologiji i ubrzavanju rendanja s grafičkom ali sam bog zna o cemu se radilo....
Bilo bi odlično da se ta grafička može iskoristiti i za nešto osim igara.
S ovim procom to bi mi sjelo ko budali šamar.

btw, za ovaj uzišop je netko par postova gore spomenu 3% popusta za forumaše. To ozbiljno šljaka ? Nije neka svota na 830kn ali popust je popust.
a nebi ti štekalo jer je ta 5450 baš šrot. Nisu to baš nezahtjevne igre, al nisu ni jako zahtjevne s obzirom čega sve ima

Mislim da bi ti iznad hd7750 cpu mogao biti usko grlo u nekim situacijama/igrama za HD7770 i HD7790 (da ih ne iskoristi skroz) - al ih se svakako isplati kupit po tim cijenama. Pogotovo ako planiraš cpu mjenjat. Svakako je dobro i5 neki ubacit onda si tek miran, a i i3 bi bio poboljšanje - al bolje na i5 3350p recimo ako možeš, veći upgrade
samo provjeri ploču- cpu support listu, možda trebaš updateat bios

Zapravo ako se baviš editiranjem nebi bilo loše ići na nvidiju radi cuda tehnologije, al će te to malo skuplje izać- recimo gtx650Ti (mrvicu jača od hd7770 i skuplja) i gtx650Ti boost - mrvicu jača od HD7790. Obična Gtx 650 - bliže hd7750 ddr5

uzi shop valja
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=252077

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 12.12.2013. u 02:02.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote