Citiraj:
Autor veve
7770 najjeftinije i najbolje rijesenje za tebe sto se tice rezolucije i mogucnosti procesora 
|
Citiraj:
Autor dadosbcro
@Imagine
ova te u konacnici izađe 800kn, dosta je bolja od 7770, a samo 80kn skuplja
http://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/61...ideo-card.html
Na rezoluciji kojoj planiraš igrati biti će i više nego dovoljna, ili još bolje ako možeš naći polovnu 7850 za te novce...
ne moraš gledati skuplje grafe jer će ti proc biti usko grlo, jedino ako ga planiraš u skorijoj buducnosti mjenjati
|
Dovoljna mi je grafička od 700-800kn da te 2 igre ne trzaju ?

Jel to zbog nezahtjevnosti spomenutih igara ili isključivo zbog nemogučnosti da skuplje / bolje kartice budu iskorištene zbog ostatka konfiguracije?
Što se tiče proca ....
Povremeno se 'igram' s editiranjem video snimki a ona se 'igra' s editiranjem fotografija. Ovaj proc definitivno pokazuje manjak snage za te stvari ali s obzirom da se to dvoje ne radi svaki dan ne mogu se natjerati da vidim isplativost u promjeni .

Na drugu stranu , bolji proc bi se definitivno isplatio jer svakodnevno imam "otpakirati" par vecih arhiva od 4-5-6-7 gb i cekanje mi ide na zivce.
Promjenim proc kad mi prekipi
Uglavnom , kad promjenim proc - promjeniti cu ga zbog tih stvari a eventualna korist za igranje mi nece biti ni na kraj pameti tako da zaista nema potrebe da se sad na to obrača pažnja pri odabiru grafičke.
Inače , sjecam se da sam negdje citao nesto o nekakvoj tehnologiji i ubrzavanju rendanja s grafičkom ali sam bog zna o cemu se radilo....
Bilo bi odlično da se ta grafička može iskoristiti i za nešto osim igara.
S ovim procom to bi mi sjelo ko budali šamar.
btw, za ovaj uzišop je netko par postova gore spomenu 3% popusta za forumaše. To ozbiljno šljaka ? Nije neka svota na 830kn ali popust je popust.