Citiraj:
Autor MAGARAC
Danas kupio cvarke u Zagorju, 40kn pol kile i ubijam se cijeli dan. Sve gdje dodem "smrdi" po luku.
Kad vec spominjes sardine. Jucer sam jeo one u crnoj limenci, nase i odlicne su. Maslinovo se osjeti taman dok se kod vecine ostalih ne osjeti skoro nist. Gust mi je bio obrisat ostatke ulja kruhom sa tanjura sto nije cest slucaj kod tih konzervi.
|
gle luka mora biti yebiga... ali to sve treba raditi sa mjerom i što se tiče stiskanja i dužine prženja i sl.
ovo kupovno što sam ja vidio po šoping centrima je strašno, ali ono stvarno kaos za bilo koje novce jer sam ja navikao na prvoklasne čvarke i ovo nije ni do koljena tome.
sardine o kojima pričaš su upravo te, crna buksa, velim ti vrh kao što i sam skužio... to nema veze sa ovim "kupovnima" ali je to premium brand velikog centra i tako nešto isto ćeš platiti negdje di nije brendirano tako jedno 2-3 puta skuplje.
treba nanjušiti samo...
Citiraj:
Autor MAGARAC
Kaj se ajvara tice. Uglavnom su mi kupovni OK i imaju neki "standard" za razliku od domacih koje vise ni ne uzimam osim od onih za koje znam da necu dobit neku uljnu splacinu i kad je dobar je bez konkurencije.
|
probaj