Citiraj:
Autor oggy1985
Ako pogledate i druge dućane u HR, eventualno imaju Sapphire Dual-X koja je najlošija od svih po performansama i ima dosta loše hlađenje.
|
Molim link o navedenoj tvrdnji, ja nemogu tu informaciju nigdje pronaći, jer iskreno imam Sapphire 7950 DualX W/Boost koja je jako slična po izvedenom hlađenju/PCB-u i jako sam zadovoljan (jedina zamjerka je onaj 1 nehlađeni memorijski čip, a vidim da i ova nova pati od istog).
Treba uzeti u obzir da je ista dosta jeftinija od Toxic i Vapor izvedbi pa eto dali se isplati za razliku u cijeni?
Isto tako držim svoju 7950 grafu na 1100/1575 24/7 da neidem u detalje uglavnom nema throtlanja, pregrijavanja, vrti sve bez greške.
Zanima me info jer razmišljam o nadogradnji, znam da je nepotrebno ali jače je od mene, Hvala =)
Usput i tu preko foruma i privatno sam čuo sve pohvale za Ninu, a i uvjerio sam se da su cijene super, i neupitno je po meni to da će Nino prije riješiti RMA od nekih dućana jer je njemu stalo do svakog kupca dok si drugdje samo broj,... još samo da se uvede kartično plaćanje i peglam xD sretno.