View Single Post
Staro 09.12.2013., 22:03   #189
nikve
Premium
Moj komp

nikve's Avatar

Datum registracije: Nov 2013
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Zena danas uzela taj Huawei P6 bijeli za 348 kn uz produzenje ugovora na pretplatu 225 (XL)sa kingston SD 16 gb karticom. Imala je bodova za 600 kn,pa je telefon platila -250 kn ;P. Zajebavam se,izasao ju je 0 kuna i jos je uzela opciju smanjenja racuna za 250 kn da potrosi sve bodove. Na brzaka koliko sam pregledao,totalna kopija iPhone5 sa vecim ekranom,kako izgledom,tako i OS-om.Cak su i punjac napravili kao appleov.

Ne svidja mi se jer nije fludino,moze pricat ko sta hoce, ali raditi na Apple IOS7 je cista uzivancija naspram ovog. Ovaj sustav laga ko blesav,a ima cetverojezgreni proc,svasta. Ne bih ulazio u neke rasprave sta je fluidno,a sta nije,ali meni nije fluidno jer sam se valjda razmazio na onom iphone5 sranju. Nije mi se dalo tu raditi neke upgrejdove, brisanja.Reko,evo ti radi na tom kakav je da je. Kolko para ,tolko muzike,kako kazu cigoši. Za te pare ne mozes kupiti ni kilu postene salame i veknu kruva.
Oho evo fana jabuke koji blati ostale tvrtke, cudilo me sto vas nije bilo do sada. Odmah da te pitam kako si dosao do takve glupe izjave ? Brat ima iphone 5 i nema nikakve razlike u brzini, stvarno vas ne shvacam. Jos mi vas je zao sto placate ime samog mobitela par tisuca kuna.
nikve je offline   Reply With Quote