Citiraj:
Autor Drug Brko
Na tvom mjestu nebi uzimao ništa osim toga ZTE-a. Ovo su neke ubibože marke sumnjive kvalitete i nikakve podrške.
|
Drug brko preporučuje ZTE-a, ajde da i to čujem

.
Citiraj:
Autor Drug Brko
I ovo je bolje od ZTE V967S 
|
Živi bili pa vidjeli da nije

. Evo
moj je možda sutra kod mene, ali poznavajući moju sreću doći će u srijedu, a tad imam radionicu sa klincima u Popovači pa ću ga tek u četvrtak dignuti

.
Citiraj:
Autor c-shadow
Taj 5 mpix može isto biti loš, probaj malo guglati za taj 889m.
Ako nema autofocus opet će ti slike biti mutne.
Usput, veli mi najdraža, sinoć ostavila mob na stolu s 60% baterije, jutros našla crveno <15%

|
Nemoguće da na stand by-u pojede toliko baterije. Nešto ti jede bateriju, istraži malo.
Citiraj:
Autor Ag008
Ucam na ZTE-u v967s zbilja ima više boja kada slika. Samo ta veličanstvena tehnologija ovog naprednog uređaja ima relativno bistru sliku prije okidanja i onda kada idete slikati dobijete ovu umjetničku sliku http://i.imgur.com/zoiwYtc.jpg
|
Tebi je meštre stvarno kamera pokvarena na tom mobu. Nije zaj........, govorim ti ozbiljno. Toliko stvari sam pročitao, prošao po kineskim forumima, razgovarao i sa Carlivom i sa Brunom sa XDA i nigdje, ali nigdje slike nisu tako loše. Dobar si sa ekipom sa banggood-a pa reklamiraj to, traži drugi telefon, garant će ti poslati (ili kupi drugu kameru ako je moguće pa zamijeni u servisu?).