09.12.2013., 19:43
|
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor jopis
Najjeftinija cijena zavisi jedino o tome koliko si spretan pregovarač, i to u 4 oka, nikakvi pozivi ni ludosti. I biraj osiguranja iz vrha u hr, da ne bi poslije bilo nismo znali, obzirom na svakojake p----ije koje se događaju svakodnevno u zadnjih pol godine ( naplaćivanje uslužnih procjena koje su inače besplatne, otezanje sa pravno rješenim odštetnim zahtjevom, tj isplatom istog, itd.). Preko telefona ti nitko ne može reći najnižu cijenu jer se razgovori snimaju, a to može donijeti samo probleme. Put pod noge i obiđi 4-5 osiguranja i provjeri osobno što tko nudi.
Što se tiče toga da na polici piše 2200kn, a ti si platio 2000kn, to ti je tako, na polici mora pisati iznos police koliko ona košta sa porezom i svime, a to što sad većina pribavljača ima mogućnost spuštanja cijene dijeljenjem internih popusta odobrenih od uprava o.d.-a, to je nešto sasvim drugo i ne bi te trebalo zabrinjavati.
Ne znam kad ti istječe rega, ali ako je pred kraj mjeseca, sačekaj par dana, od 1.1. kreću zanimljive stvari po pitanju cijena osiguranja ao. 
|
Znaš da tebi s obzirom na tvoje iskustvo nerado prigovaram  no, nije mi jasno što bi klijent koji treba ugovoriti obavezno osiguranje trebao misliti o kvaliteti ponude, kad se sve pi3darije koje mogu nastati dešavaju oštećenom tj. onome koji potražuje naplatu štete.
Obavezno bi trebalo platiti onoj kući koja ponudi najnižu cijenu.
Ili sam nešto propustio...? 
|
|