Ma Quadro je zero core. Takvo sporo čudo nikada nisam vidio. Ta recenzija je i previše blaga koliko je očajan. Ekran, ram, procesor, kamera, grijanje... baterija... Sve na Quadro tabletu je loše.
Koliko samo košta u proizvodnji taj tablet ako je ovdje po 333kn pa od toga 25% pdv-a, 20 prihoda Kauflanda, 15% prihoda Inemu/Quadru, 5% prijevoz, skladištenje, logistika i na kraju su ga za 20$ nabavili iz Kine.
Coco aj ga dobij pa ga onda preporučuj, ja sam ga vidio u Hrvatskoj pošti i da ne pišem opet:
Međutim u našoj većoj pošti u gradu poznata djelatnica mi je ipak nevoljko otvorila kutiju da vidim kakav je i stvarno nije nešto. Ekran ima loš tj. očajan kut vidljivosti, okrenuo sam ga minimalno i već se boja mijenjala kao i kontrast, riječ je o TFT ekranu koji nema velik spektar boja ali makar rezolucija nije za baciti. Na kutiji piše da ima 512Mb rama a zapravo ima manje od 400Mb rama za korištenje i koliko vidim jedina prednost mu je to što ima slot za 3G kartice. Zaboravite bilo kakve igrice na njemu kao i neko ugodno surfanje netom jer će sve biti usporeno zbog rama.
Ako i ima GPS (čisto sumnjam svi navode da nema) riječ je o starom MTK čipsetu što znači lošu preciznost.