Citiraj:
Autor Dottore
Da li to problem sa Sandy Bridge?
Ivy Bridge ima jači integrirani grafički čip koji se uz pomoć Lucid Virtu software-a lako upari sa diskretnom grafikom.
|
Citiraj:
Autor Fatal1ty Z77
Kod mene ova opcija radi bez problema. Znaci imam i7 3770, 2xSapphire Radeon R9 280X OC na maticnoj Asrock Fatal1ty Z77 Pro. Pomocu Virtu softwarea radi i integrirana u isto vrime. Znaci imam signal i preko Sapphira DVI izlaza i HDMI izlaza s maticne.
|
Da - radi - ali kako? Za ovo što pisac želi možda će i biti ok, treba probat. Osobno sam se igrao neko vrijeme s tim, sa G540, i5 3330 i sa I3 3225 (HD4000)+ HD7750/ GT640 kombinacijama...Kad sam monitor spojio u integriranu grafu performanse su bile dosta bolje nego integrirane same ali nešto lošije nego kad sam vrtio preko dedicirane grafe same. Kad sam pak spojio na dediciranu grafu kombinacija iGPU+GPU je davala MOŽDA 1-2 posto bolje višne performanse (viši fps-a za 2-3 frejma) ali nije recimo igra/youtube video radilo tako fluidno. Ista stvar sam recimo na youtube videu primjetio. Uglavnom previše ovisi o kombinaciji drivera i u mom slučaju - smatram da se ne isplati zezat s tim. A tvorac teme nek isproba pa nek javi kak šljaka