Citiraj:
Autor Wuchko
Nekako mi se čini da je jedina rečenica koju Kinezi znaju "Please wait few more days". Tu mantru su mi ponavljali posljednjih tjedan-dva, dok sam se raspitivao o svom mobitelu. Prekjučer sam im dao 2 dana da mi vrate lovu jer mi je do*izdilo čekati, na što, pogađate, dobijem odgovor "Please wait few more days" (priznajem, pitali su me još jesam li provjerio na pošti jel stigao, no ovaj "please" se ponavljao nekoliko puta). WTF? Danas dignuo dispute, stavio napomenu da sam im dao rok od 2 dana u kojem se nisu očitovali, da bi mi nakon 5 minuta stigao mail od Minideala s linkom na moj profil na stranici gdje se vidi refund umanjen za 5.23$. To su nekakvi manipulativni troškovi, koji vrag? Kad mogu očekivati lovu na Paypal računu?
|
Ma svi su žuti isti,smo se izmotavaju,ja napravio naruđbu u četvrtak sa super duper popularnog i pouzdanog Banggood-a i stiže mail u petak da je roba poslana i daju mi TN.
Onak iz čiste kurtoazije otiđem na 17track i gle iznenađenja moj paket je več isporučen negdje u Njemačkoj,TN nema veze sa mojim paketom.Kontaktiram podršku i naravno isprike i molba za strpljenjem jer su sigurno oni na pošti pogriješili.(nisu smradu oni na pošzi,nego si ti lažov)
Još bi čovjek i popušio tu foru da nisam od njih(i ostalih kosookih žutanjaka) ništa naručivao.Neče smrad priznati da nema robu i kupuje vrijeme da ne dignem dispute jer če sada do isporuke proči i više od desetak dana i naravno da nebi od njih naručivao da znam da nema robu na skladištu.
Do sada sam imao razumjevanja ali više ne,dižite dispute ako vam se bilo što učini sumnjivo jer tim žutanjcima ništa ne vjerujem.Čim se počnu ispričavati i moliti za strpljenje znajte da LAŽU!