Mobitel sam kupio prije 2 tjedna u t-com-u bez ikakvih ugovora, odmah sam promijenio firmware na 111b, a vidim da ovdje neki kažu da su stavili 122 pa me zanima da li je to official release jer ga ne pronalazim na službenoj huawei stranici? Također zanima me kako uključiti notification panel, netko je već opisao postupak ali neke mi stvari nisu jasne pa ako netko može neka napiše detaljnije.
Jako sam zadovoljan sa telefonom, inače imam službeni S4 i privatni S3 kojem je otišla matična ploča nakon točno godinu dana rada, skoro pa dan dva nakon isteka garancije umjesto njega uzeo sam P6 kad se popravi ide na prodaju ili će ga žena preuzet, uzgred u Mobisu su tražili 1500 kn, odnio sam ga jednom privatniku koji njemu nerješivo šalje u Agramservis i tamo traže 500 kn - mala digresija.
Dakle, kao što rekoh zadovoljan sam poprilično sa telefonom, ni najmanje ne kaska niti za s4 ili s3, osim razlike u kameri i usb-u, manjem ekranu drugih većih razlika nema, osim što mala zamjerka ide na račun baterije p6 koja traje nešto kraće nego kod s3 i s4, a emotions mi je poprilično ok.
Nisam skeptičan prema kod nas "noname" firmama, dakle ovaj p6 nakon analize (apple i samsung su u startu bili isključeni, apple zato što ga nikad ne bi uzeo, a samsung zato što ga već imam) ponude uzeo sam ciljano, a prevagu je napravio po meni bez pretjerivanja prekrasan dizajn i mogu se usuditi reći da mi je ovo najljepši smartphone kojeg sam imao. Pored dizajna i završna obrada je jaka dobro. Mobitel u ruci odaje dojam kvalitete izrade.
Telefon toplo preporučam.