08.12.2013., 16:21
|
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Autor Guls
Da skratimo priču, frajer celi hebeni dan igra igru. Znači spava - igra - ždere - igra - spava - igra itd. Ne jebe mene to kaj je invalid, al me jebe što sad pljuje druge igrače koji actually imaju posao/život/režije itd i koji ne mogu cijele dane igrati igre i uvježbavati taktike. Možda će ovo zvučati sebično, ali mislim da svi mi (da provodimo toliko vremena uz lol) bi bili u Diamondu. Bez trunka ironije ovo velim. Nekome bi trebalo više, nekome manje, ali krajnji rezultat bi bio Diamond 5. Tj odgovorno tvrdim da svatko od vas može unutar mjesec dana svakodnevnog 16 satnog igranja i žderanja preskočiti jednu diviziju (Silver - Gold - Platinum - Diamond). Tak da ovaj kreten machs ili kaj već može slobodno odjebat u poskocima sa svojim argumentima jer isti ne drže vodu. Jednog dana kad mu naprave umjetne ruke i sve ostalo kaj mu već fali, onda će početi raditi/jebavati/brinut se za roditelje i djecu i past će u Silver/Gold. Eto, ko misli da sam u krivu, ne platim mu pivu 
|
Jel' to znači da ako se slažemo s tobom da nam plaćaš pivu ? 
|
|