07.12.2013., 22:15
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
Autor panisher20
Dans dobih Fifu14 i Pes14 i dojmovi su sljedeci
Ove godine sam odlucio dat sansu pesu koji me je sa prethodnicima razocarao i vec zadnje 3 godine igram fifu, mislio sam da ce se to ove godine promjenit no nazalost nece, sto me je razocaralo odmah na pocetku je to da ni jedna igra nema kompletirane ljetne transfere kako treba nego se trebaju rucno prebacivat ili vjerojatno cekat patch koji ce to rijesit, krenut cu od fife, po meni cista kopija fife 13 sa nekim novim izbornicima, vide se mali pomaci u fizici kretanja igraca i lopte al po meni nis special naspram fife 13, nisam sad usporedivao dal smo dobili koji novi stadion al sa tim cu se poigrat tijekom dana ostalo vise manje po meni sve isto
Pes14, hmmmm
dao sam mu sanse ove godine nadajuci se ugodnom iznenadenju al po meni razocaranje opet, ima pomaka u fizici al po meni miljama je to daleko od fife, ocekavio sam sa ovim enginom kolko tolko dobru grafiku no po meni je ovo katastrofa za jednu igru izdanu u 2013, trava ne da ocajno izgleda nego katastrofa, izbornici nista posebno, transferi kao i na fifi nisi kompletirani, ko se je nadao dobroj igri po meni se uzalud nadao skupa samnom, nisam stigao nes puno igrat da bi mogao rec ostale dojmove, obadve igre sam igrao svaku 20 min, kroz jedno duze vrijeme cu napisat i ostala zapazanja
|
Igram fifu od 2011 i svake godine je bilo minimalno poboljsanje do ove. Kretnje su puno realnije, fizika dignuta stepenicu vise, PES (kojeg sam igrao ukljucujuci ISS skoro 10 godina) ne moze ici u istu recenicu s fifom, jednostavno je prearkadan.
|
|
|