Citiraj:
Autor Drug Brko
Pao je pod dojam lokalnih dušebrižnika koji su ga odgovarali od dizanja disputea/claima jer se boje da Hrvatska osvane na crnoj listi i da nam neće više slati mobitele 
|
A tako nekako

salu na stranu, ovo mi je prva narudzba preko neta sa stranice koja nije ebay. Tamo nisam nikad imao problema, ako paket ne stigne, svaki put sam to rjesavao direktno s prodavacem i nikad problema jer im je feedback vazan. Minideal sam odabrao jer mi je izgledao najozbiljniji, i pokazali su se najozbiljniji prilikom odgovora na mailove i isporuke kao i sto su odmah nakon podizanja disputea vratili lovu (iako jos nije sjela). No mogli su to napraviti i bez toga, rekao sam im da se mozemo dogovoriti ako stigne mob jel zele da ga ne primim ili da naknadno uplatim lovu.. cinjenica je da je ostao gorak okus, zelim drugi mob sto prije (Y300 me izludjuje svojom sporoscu) i nisam spreman na novo cekanje moba iz kine, posebno jer je vrijeme blagdana. E sad se pojavila konkurencija moto g kojeg sam htio - lumia 520. Isprobao sam je i odusevljen sam fluidnoscu, brzinom i cijenom. No ovo je sad vec OT..