View Single Post
Staro 07.12.2013., 21:51   #4468
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Za sve one koji uvijek krive druge igrače:

/cut

Respect!
Ma sve je to jasno, čovjek ima hendikep, skidam kapu, itd.

Ali ovaj dio zašto nemožemo mi dalje od golda, ili zašto netko nemože u gold etc, ako on može je totalno relativno i po meni malo glupo.

Zašto onda ti panda nemožeš, ili nisi u diamond npr. Zašto ja nisam u diamond npr.

Čovjek ima super kordinaciju ruku i nogu, savladao je miš i tipkovnicu i gameplay njega i nekoga ko nema taj hendikep je gotovo isti, tj. da gledaš stream a ne vidiš njega, nebi niti znao što je to s njim.

Čovjek je talent, mi nismo, neko nije stvoreni za gaming, neko je manje stvoreni od drugoga, neko je manje sposoban, netko jednostavno nikad neče naučiti igrati, ma i s 3k normal mečeva. Možda sam i ja jedan od takvih.

Ali od tih milju ljudi koji igraju (bezveze govorim) ima nas različitih.

Da ima imalo istine tu, da mi zdravi i normalni bi morali biti bolji npr. od njega, onda bi svi bili diamond IV i više. (pošto je on diamond V).

Nemamo opravdanje zašto nismo više od golda, ili zašto nismo bolji igrači od njega. Mnogi od nas igraju nogomet 15+ godina (ili bilo koji drugi sport) pa ne igramo u barci ili realu, ili pak u LA lakersima.

Vidio sam već par takvih hendikepiranih u igrama, koji su daleko na vrhu svoje klase, ali šta onda... Ima nas svakakvih.
Mommistake je offline   Reply With Quote