Citiraj:
Autor Lewis
Aha sad sam malo pogledao i cijene su im u startu skuplje od nekih drugih pa valjda zato mogu dati veci "popust". To ej prepostalvjam kalsicni WEB shop, platis pa ceks dostavu ?
Ja isto trazim za cash, kupovo bi AV reciver, SUB a mozda i centralni (ako uspijem uparit s mojim zvucnicima nesto d aniej pre pre skupo) tako da mi nije zanemarivo ako je dobar popust za cash  .
|
Cijena za marantz sr5008 je bila svuda ista, ronis, sonusart, md-elektronika, AVmax, svijet-medija.... 6000kn, prvi je Ronis popustio na 4800 kn a jedini je slijedio AVmax...koliko vidim svi ostali su ostavili cijenu na web shopu 6000 kn
Dali Zensor 7, svuda 5300-5390kn, ronis, nove boje zvuka, md-elektronika (jedino su kod njih negdje u 9-10 mjesecu bili 4350 kn, pa kad sam im poslao mail, rekli su mi da je nova cijena 5390)
U Osijeku u ekranu su mi davali max 10% na gotovinu (dobavljač im je nove boje zvuka)
Tak da za moju kombinaciju trenutno najjeftinija trgovina!
Znam da imaju trgovinu u ZG, e sad dali se kod njim može slušat ne znam, roba se može podići i kod njih, ja sam komunicirao s njima preko maila tako da ti preporučam da im se prvo javiš preko mail-a. Ja sam prvo kontaktirao Ronis i na osnovu njihove ponude se javim u AVmax, ovi iz ronisa mi nude toliko i toliko, jel im možete konkurirat cijenom...itd