Citiraj:
Autor Fatal1ty Z77
@bixsy the king
Evo ukratko ovako. Kako vidim u shipping and handling details pise da salje samo u Njemacku, uglavnom se za bidanje neceg za sta je navedeno da nema shippinga za Hr, kupac moze dobit negativan feedback od prodavaca. Covjek ti je izasao u susret i ponudio wire transfer, znam da nije bas ugodno platit direkt na njegov racun pogotovo kad nemas bas iskustva sa ebay i Paypalom, a na tebi je da odlucis. Mada mi svejedno nije jasno zasto ne zeli poslat Paypal invoice. Pitaj ga jos jednom da ti posalje Paypal invoice te mu reci da nisi u mogucnosti platit na ni jedan drugi nacin. Nadam se da ces rijesit. Ako ne onda ga zamoli da ponisti kupovinu.
|
Kontaktirao sam selleru da li postoji mogućnost slanja za Hrvatsku te je potvrdno odgovorio...znači tu nije problem. Poslan je zahtjev za invoice i ja isključivo želim platiti putem pp-a.
Citiraj:
Autor vedranzeman
Moje mišljenje je da čovjek u ovom slučaju ne želi prevariti bixsya, nego je jednostavno nespretan/zelen, vjerojatno je dosad prodavao samo unutar Njemačke.
|
Po porukama vidim da je nema iskustva za ozbiljniju komunikaciju tako da ovo navedeno stoji.
Citiraj:
Autor Fatal1ty Z77
Imao u par navrata upit dok jos nismo bili u EU, pisalo je "May not post to Croatia, Republic of - Read item description or contact seller for postage options", i dobio odgovor da ne zeli slati u HR. I zato od tada ako i pise tako uvijek prije bidanja i kupovine pitam prodavaca hoce li slati u HR. Ocito se prodavac prvi put susrece sa slanjem van DE te nije updejtao shipping i sad ne zna kako "rucno" napravit paypal invoice...
|
Dakle ista stvar...contact seller for postage...dobio sam potvrdan odgovor da šalje za Hrvatsku i cijenu poštarine.
I ovo drugo...zahtjev za invoice...najvjerojatnije mu je to problem jer se možda prvi put susreće s tim.
No da ne bi bilo zabune...niti ja nemam previše iskustva s kupnjama preko ebay-a...sačekat ću još malo budući da je vikend pa možda urodi nešto plodom s njegove strane. Bojim se da sam ja više nemoćan bilo što napraviti.