Tema: PayPal
View Single Post
Staro 07.12.2013., 08:46   #1985
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Fatal1ty Z77 Pregled postova
@bixsy the king
Evo ukratko ovako. Kako vidim u shipping and handling details pise da salje samo u Njemacku, uglavnom se za bidanje neceg za sta je navedeno da nema shippinga za Hr, kupac moze dobit negativan feedback od prodavaca. Covjek ti je izasao u susret i ponudio wire transfer, znam da nije bas ugodno platit direkt na njegov racun pogotovo kad nemas bas iskustva sa ebay i Paypalom, a na tebi je da odlucis. Mada mi svejedno nije jasno zasto ne zeli poslat Paypal invoice. Pitaj ga jos jednom da ti posalje Paypal invoice te mu reci da nisi u mogucnosti platit na ni jedan drugi nacin. Nadam se da ces rijesit. Ako ne onda ga zamoli da ponisti kupovinu.
Kontaktirao sam selleru da li postoji mogućnost slanja za Hrvatsku te je potvrdno odgovorio...znači tu nije problem. Poslan je zahtjev za invoice i ja isključivo želim platiti putem pp-a.

Citiraj:
Autor vedranzeman Pregled postova
Moje mišljenje je da čovjek u ovom slučaju ne želi prevariti bixsya, nego je jednostavno nespretan/zelen, vjerojatno je dosad prodavao samo unutar Njemačke.
Po porukama vidim da je nema iskustva za ozbiljniju komunikaciju tako da ovo navedeno stoji.

Citiraj:
Autor Fatal1ty Z77 Pregled postova
Imao u par navrata upit dok jos nismo bili u EU, pisalo je "May not post to Croatia, Republic of - Read item description or contact seller for postage options", i dobio odgovor da ne zeli slati u HR. I zato od tada ako i pise tako uvijek prije bidanja i kupovine pitam prodavaca hoce li slati u HR. Ocito se prodavac prvi put susrece sa slanjem van DE te nije updejtao shipping i sad ne zna kako "rucno" napravit paypal invoice...
Dakle ista stvar...contact seller for postage...dobio sam potvrdan odgovor da šalje za Hrvatsku i cijenu poštarine.
I ovo drugo...zahtjev za invoice...najvjerojatnije mu je to problem jer se možda prvi put susreće s tim.

No da ne bi bilo zabune...niti ja nemam previše iskustva s kupnjama preko ebay-a...sačekat ću još malo budući da je vikend pa možda urodi nešto plodom s njegove strane. Bojim se da sam ja više nemoćan bilo što napraviti.

Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 09.12.2013. u 09:22.
bixsy the king je offline   Reply With Quote