Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 06.12.2013., 23:22   #6881
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Osobno, bez obzira na cijenu, uvijek ću radije otići u specijalizirani dućan, pa makar platio i skuplje, ali ću izaći zadovoljan jer sam obavio dobru kupovinu, a tih 2-5-10% cijene me neće obogatit, ali što je bolje nema onog gorkog osjećaja kad te samo ispraše van nakon što si platio i čekaš robu kod nekog skladištara koji ti istovari kutiju na stol i samo kaže doviđenja. I takvu lošu uslugu platiš 30-40% ukupne cijene proizvoda, dok u specijaliziranoj trgovini platiš 15-20% uslugu jer oni imaju manji rabat, a u 99,9% slučajeva ti se ponude da ti odnesu proizvod u auto.
Dobro rečeno.

Dodao bi samo onaj feeling kad nakon nekog vremena skužiš da stvar koju si kupio kao na traci u nekom shopping centru uopće ne paše i onda onaj udarac po čelu, pogled u strop i "zašto nisam išao tamo gdje sam trebao ići..."

U specijalizirani dučan uletimo malo nadobudno, a prodavač malo doživljava s visoka. No kad se nađete na pola puta onda nikome više ništa nije teško, pa čovjek krene vaditi uređaje, zvučnike, spajati, pa ti ponudi neki demo doma kad vidi da si OK i praktički se sprijateljiš s njim. Na kraju nema grča u želucu kad iskrcaš lovu za komad tehnike koji ćeš možda imati 15-20 godina