View Single Post
Staro 19.07.2005., 22:50   #59
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Prvo muka, pa onda nauka.

Mene bi više bilo žao motora, nego natučenog kuka
Ovo je super.
Proći sa natučenim kukom nakon pada sa motora, dobro, kad se rade stuntovi nisu velike brzine, pa se više ošteti motor nego vozač...

Problem je u prometu.Budale koje voze (AUTE) uopće ne vide motoriste kad se prestrojavaju iz jedne trake u drugu.

Onda nije natučen kuk.
Onda moliš boga da preživiš.

Imam prijatelja koji se vozio normalno na scoot-u 65-70 kmh po Bolonji u ZG (stari autoput) i samo ga je baba sa cliom udarila kad se prestrojavala, nije ga ni vidjela. A ovaj se bacio sa motora na ondaj dio za pješake i koturajući se udario u stup, ondaj koji drži reklame...

Ima šarafe i pločice u kičmi, dobro je sad, može hodat...Ali što je moglo biti...

A normalno se vozio.Ni kriv ni dužan.

I ja sam radio svakava sranja na motorima, počevši od Tomosa koje sam prvo vozio kod bake u slavoniji, raznih scootova, pa sve do ZX-6R na moru...

A ne možeš se kontrolirat kad si na takvom motoru. To znaš i sam iz iskustva, na svakoj ravnici užuvaš i gledaš kako se obrtajka penje preko 7000-8000 rpm-a, kad osjetiš ono ubrzanje, kao da motor hoće poletit a ti još više sa njim...

Zato sam se zavjetovao sebi samome da više neću voozit motor jači od 125 ccm. Za svoje dobro.

Sad najesen kad položim A1 (napokon ću se moć legalno i bez straha votit ) kupujem Yamahicu YBR 125, 12 konjića, ko bog
Za uživanje, mali naked-touring...
Sam Fischer je offline   Reply With Quote