Citiraj:
Autor Old Iggy
Nenene, nisi shvatio što htjedoh reći, prouči što sam mislio s " Da mi je vidjeti tko kupuje takav automobil "s lagera"". 
|
Shvatio, odgovorio
Citiraj:
Autor Old Iggy
Apsolutno. Makar mi nikad nisu jasni bili ljudi koji kupuju BMW za navedene potrebe. 
|
Zašto ne? Istinabog da sam ja bmw fan, ali ne vidim razloga zašto ne, pogotovo otkad sam sjeo u frendovu novu igračku - 740d M

Ili ako ćemo bit skromniji, ovdje u ovom kraju vlasnici firmi za transport kamionima su jedan za drugim 2004e kupovali 530d. Svi voze dan danas, bez ikakvih problema, sa nemalom kilometražom, najviše ima od jednog iz kutine, 780.000km, imao je jedan jedini kvar mimo redovnih servisa - turbina - na 500.000km, vjerovao ili ne. Znam ih sve. Dok se recimo time ne može pohvalit kolega dotičnih koji je kupio e klasu iz protesta ovima i imao malo more kvarova od početka. Slučajnost ili ne, tak ga je zapalo.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Što? Apsolutno sve. Boja, unutrašnjost, svaki komad opreme po komadu, felge, zimske felge, sjedala za djecu, i još milijun stvari. Iako je to visokoserijski auto (ali tako sam kupovao i svaki auto do sada).
Pa samo noobovi kupuju aute iz salona ili koje im predlože. 
|
To nije customizacija, to je samo biranje po ponuđenom predlošku

Customizacija je nešto daleko kompleksnije (materijali po narudžbi npr, individualni pristup svemu) ako ćemo precizirat. No da ne zahebavam oko izražavanja....
Očito se nisi kretao u društvu zdravoseljačke gospode koji imaju lovu u džepu. Njihov princip kupnje ti ovako ide - upad u salon, alo, koji može odma' van. 'Oću jednog x5 za van odmah!! Plati i vozi. Vjerovao ili ne

Ili svima nama u novskoj znani poduzetnik, kupi prije 2g crnog x6, jer je bio odmah dostupan, da bi išao nakon godinu dana kod Tomića i rekao evo ti ovo ružno pače nazad, daj mi istog al bijelog, bolje mi stoji

16.000€ doplate mu je bilo nebitno sasvim....