Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.12.2013., 16:36   #8702
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Nisam ja ni rekao da je x5 ikakav vrh, ja sam se samo nadovezao na tvoju tvrdnju da se takav auto kupuje isključivo radi povećanja rashoda, a ne radi sebe
Nenene, nisi shvatio što htjedoh reći, prouči što sam mislio s "Da mi je vidjeti tko kupuje takav automobil "s lagera"".

Citiraj:
Imam ja u firmi direktora koji vozi brabusov top model S-a, a isto tako drugog koji je zadovoljan sa 330xd, a jednako je moćan, znači može vozit što god ga volja, no ne dira ga to, o tom sam pričao, 100 ljudi 100 ćudi, svakom nešto paše, ne treba bit isključiv
Apsolutno. Makar mi nikad nisu jasni bili ljudi koji kupuju BMW za navedene potrebe.

Citiraj:
Nego, kad si se već nadovezao, da te pitam u vezi biserluka - 'Da kupujem X5 morao bi biti customiziran svaki detalj.' - što bi ti customizirao na velikoserijskom automobilu? Pa nije to Aston Martin/Pagani/whatever od maloserijskih automobila, to je mass production car, i to još ni više ni manje nego u amer'ci
Što? Apsolutno sve. Boja, unutrašnjost, svaki komad opreme po komadu, felge, zimske felge, sjedala za djecu, i još milijun stvari. Iako je to visokoserijski auto (ali tako sam kupovao i svaki auto do sada).
Pa samo noobovi kupuju aute iz salona ili koje im predlože.