Citiraj:
Autor sodom
Neću puno, samo na jednom primjeru. U prolazu Tehnomarketa sam snimio male Dali Zensor 1 za okruglih 1800kn, u Nove Boje Zvuka isti model košta 1790kn sa time da ako plačaš gotovinom dečki mogu nešto iskombinirat (provjereno) dok u Thnomarketu ne mogu - opet provjereno!
Osim toga sasvim komotno u ovaj drugi-specijalizirani dučan možeš doći sa svojim pojačalom kablovima i kaj sve ne i naravno bez obveze pikat po zvučnicima koji ti se svide, samo se moraš najavit.
Obzirom na takav pristup ja bi osobno bio voljan platit i nešto višu cijenu, a nemoram.
Mislim neću ti solit pamet ali kad kupuješ Hi-Fi klasu to se tako radi a ne ko na placu u onom govnu od dučana.
|
S ovim se slažem u potpunosti,najveći problem tih centara je kaj tam rade lajbeki,mada im nije za zamjerit jer ko bi znal sve o onom kupusu vešmašina,miksera,brijačih aparata,zvučnika... meni ko i nekom ko je godinama u tome nije problem jer znam kaj hoću,mada ne kupujem u takvim dućanima jer kaj se tiče hife nemaju baš nekaj vrijedno spomena,al najviše zato kaj je mogućnost probe nikakva,a o probi doma da ni ne pričam.
I to je onda problem nekom ko je početnik jer će mu trgovac uvalit samo da proda,uz uobičajenu spiku to vam je super,bit će te zadovoljni,taj uređaj je osvojio 5 zvjezdica...
Mada bi ko iznimku naveo bivši technomax,osoblje isto nije bilo stručno al se moglo dobit doma na slušanje uz polog,a i oni su jedini imali stvarno dobar izbor elektronike,zvučnika,kablovinja,stalaka.
A iz osobnog iskustva mogu reć da se i u specijaliziranim dućanima može dobit dobar popust za gotovinu,nema komada hife za koji se nisam ogrebal za popust,od pojačala do kabela,npr. za cd player i pojačalo koji skupa dođu 10500kn dobil sam za 7500kn za gotovinu,i njih je stisla kriza tak da ko može nikad nije bilo bolje vrijeme za kupovat hifu,al da je generalno preskupa i precijenjena - je.