View Single Post
Staro 05.12.2013., 14:12   #4447
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
i meni volja za lol lagano prolazi...bio sam na 98 points,...odigram igru dogodi se afk od početka igre sa takvim noobovima da to nema nigdje [ nas 3 vijamo heroja ja ga napadnem ova dvojica odustanu i počnu bježati ostave me samoga i takve glupost...] ...80 points...OPET afk gdje nemamo nikakav support bot nafida njihovog adc gotova igra...50 points,..3 topa počne s vađa počne trollanje lik počne namjerno feedati gotova igra 30 points...nemamo adc uopće a nemamo ni supporta svi sami trče po mapi i bez obzira koliko im puta napišeš dont go alone svatko posebno dive na njih petoro,...18 points...afk bez supporta 0 points...neznam zašto uopće i igram ranked.... jednostavno ljudi u ovoj igri su nešto nevjerovatno riot je toliko glupo napravio to bodovanje i baš to gubim i previše volju za lol...prije sam igrao od jutra do navečer sada odigram možda 3 po danu i to me previše iživcira...nema šance tko zapne u bronze neka obriše account i kreira novi...tamo kakvih igrača ima pa to nema nigdje i da sad će mi se javljati pro playeri govoreći kako ako si dovoljno dobar možeš sam pobijediti petoricu kako ako si savršeno odigrao sve nema šance da izgubiš bla bla bla...jedete govna -_- dobar si koliko ti je dobra ekipa i nikako drugačije...koliko mi se puta dogodilo da sa kha imam score bezbroj 0 bezbroj pa glupi bot ili top nafida i moš ga hebati :S glupost kako su napravili to bodovanje....
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote