Morat ću malo... hm... što bi se reklo - pregrist govno.
Stigao mi taj kvazi-Behringer. I stvar radi, Behringer driver na CD-u čak i aktualna verzija, zbilja minimalna latencija, čak se može do 6 ms spustiti. Ali šum! Meni je to strašno iritantno. Pretpojačalo je prilično jako ali razine šuma su očajne, dobrano moram podići gate ali kad treba pustiti zvuk, naravno, prođe i šum. Postoji i osjetan šum na izlazu, i kad se ovaj na ulazu eliminira. Potenciometar na izlazu pred kraj krči i preskače a zvuk je sam po sebi loš jer dreče srednji i visoki, ono dolje nekak slabo dolazi do izražaja. Na over-ear slušalicama Superlux HD-681 EVO fali basa, to nema smisla. A sviram bas gitaru
Edit: malo sam bio neprecizan što se tiče kvalitete zvuka. Reprodukcija materijala sa kompa je loša, ono što je ušlo na ulaz je neuspredivo bolje, puniji zvuk, ima basa, čak i nije loše. Ali ono što je u pozadini je nikakvo. Čudno.
Ne voli Asio4All, strogo mora raditi sa svojim ASIO driverom, ne znam kako bi se moglo koristiti ovu điđu za ulaz a nešto drugo za izlaz. Na jednostavan način, ne baš.
Sve u svemu, za 10$ nije preskupa škola. Stajat će u ladici za... ne znam za što. Rezervu. Možda posluži za zezanciju, ako se izlaz ostavi pojačan max do 3/4 nije tako strašno, pa u neki mikser i razglas. U svakom slučaju u toj jeftinoj kategoriji Rocksmith Real Tone "kabel" je bolji, iako uz nešto veću latenciju (kod mene navodnih cca 12 ms). Manji tj. neprimjetan šum, solidan zvuk, fleksibilniji.... i radi u Rocksmithu
Edit 2: nakon par dana korištenja - ma nije to tako loše. Sve gorenapisano stoji, ali ako se izlaz malo stiša i ne picajzlira previše, može se pristojno vježbati i zezati. Pogotovo s obzirom da za 60 kn ne možeš ni pošteni kabel kupiti, alternativno niti bolju polovicu izvesti na kakvu klopicu, a bome ni poštenu rundu okrenuti...