View Single Post
Staro 03.12.2013., 09:55   #2377
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Najbolji pijesak je sitni sivi iz DM-a.
A kaj se tiče igračaka, naše naganjaju sve, loptice, onu plastiku od kinder jaja (di je igračka). Radila sam adventski vjenac pa su si izabrale malu kuglicu i sad je ona trenutno in, e da i kemijske
Naše su također izbirljive što se tiče hrane, ne jedu darling suhi, konzervica još tako-tako, a i te skupe im nisu baš. Najbolji im je viskas ili kit-kat, naravno okus ribe. A mokru im miješamo od svih proizvođača i raznih okusa pa tako jedu sve. Onu mokru u želeu ne kupujemo, jer im neide baš.
Ja kupim u DM-u onu njihovu marku a u Mulleru wiskas, kit-kat i onu njihovu, a u Kauflandu imaju najveći izbor friskisa . DM ima neke nespojive kombinacije i to tamane ko lude, ono tipa piletina u umaku od limuna i nekih trava
ZA grebalicu su si našle jednu kutiju koja ima neku tkaninu okolo, pa nije potrajalo pa smo ju presvukli s traperom i tu uredno oštre kanđice, onu grebalicu neće niti pogledat.

@elzel kaj samo jednu vrećicu joj daješ ujutro i to je to, mislim od vrećica, suha je uvijek u posudici pretpostavljam?