View Single Post
Staro 03.12.2013., 07:07   #4230
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Imao sam 3 Cubota One i sva 3 sam 'proslijedio'. Kupovao na akciji za 160$, prodavao za 1.400kn. Da sam ih imao još toliko, sve bi ih utopio u roku 'keks' - potražnja je bila fenomenalna. Kvaliteta izrade je bila super, ekran predivan. Fotkama nisam bio previše zadovoljan. Vidljive razlike između fotke slikane sa 8 i 13MP nije bilo. Kad sam ih usporedio sa S3 razlika je bila očita.
Bio sam ih naručivao s Pande, sva 3 prošla bez Slavka s time da su 2 stigla sa CN, a treći sa DE oznakom. Oprema je bila super - folija na ekranu, dodatna u kutiji i zadnji cover od plastike.
Ono što mi je falilo je 'notification bar' kakvog ima Sami gdje se pale/gase wlan, bt, gps, 3G,... Ova 2 što su došla kasnije su imali nešto slično na jednom desktopu - floating bar sa on/off za wlan, bt, gps i auto rotaciju. Falilo mi je još samo 'dugme' za 3G.
Antutu je bio nekih 13.400 bodova s time da se radilo o non-T čipsetu kakvog ima sada. Sva 3 su došla rootana. iGO je radio bez problema nakon što je prvi put uhvatio satelite. Ne zaboravi naručiti EU charger.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.12.2013. u 07:22.
coconut je offline