View Single Post
Staro 03.12.2013., 00:26   #5974
Chindis
Registered User

Datum registracije: Sep 2007
Bok svima

Trebao bih kutiju za kakvih 4.500 gore / dole nesto sitno. Periferija ostaje a rez je 1920 x 1080. Namjena bi bila odvrtiti nesto videa kad se posao mora donijeti doma + gaming uglavnom mmorpgs. Placanje obrocno posto vidim da prolazi na vecini mjesta.

Kako definitivno nisam u toku, besramno sam vas citao zadnjih par dana te njuskao online pa sam "pokrao" od vasih raznih prijedloga drugima slijedece:

i5-4440
asrock h81m-hds
adata 8gb, ddr3, 1600 mhz
sapphire r7 260x
hd toshiba 500gb
corsair psu 430w
lg opticki
ms logic as33 kutija

E sad, preko future to ispada kakvih 4.300kn. Moje pitanje je koliko se dobije ako se istegne jos 300-400 kuna i ubode 7850 i koliko bi se isplatilo u mojem slucaju?
Ili je mozda bolje tu razliku preusmjeriti u kakav bolji / veci hard, bolju kutiju ili mbo?
Sto se stroma tice, je li 430w dovoljno dugotrajno da upogoni kakav upgrade ili dva? U stvari, koliko bi mogla "trajati" koliko toliko kvalitetno ovakva kombinacija?

Nemam nekakve preference sto se intel / amd dileme tice. Ako se kod jednih moze dobiti bolji "bang for buck" te koliko toliko solidna "trajnost" - potpisujem vjernost

Hvala na citanju te se unaprijed zahvaljujem na savjetima, preporukama i razumijevanju.

Pozdrav,
Chindis
Chindis je offline   Reply With Quote