View Single Post
Staro 02.12.2013., 21:00   #4212
davidovski
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ajde, ja ću ti prvo zaželiti dobrodošlicu ovdje

Pa ono, zanima neke kolege, naravno, kakva je kamera, da nabaciš koju fotku i tako.
hvala. aj natipkat cu par stvari sad pa onda kad malo vise vremena ulovim nabacim neku sliku.
uglavnom izrada i kuciste je stvarno ok, jedino je mene ocito zapao model di bas pri dnu maskica ne sjeda najbolje, ali to je jedva pola milimetra. ekran odlican, rad na njemu vrhunski, bez ikakvog stekanja ili icega, igrao par igrica i sve super. gps radi, ne koristim ga pa ne znam sve detaljno, ali isprobao i radi. sa mobilnim interentom sve 5, vip sam i super lovi svuda. wi fi mi ima bolji signal nego na arc s kojeg sam prije imao. kameru ne koristim previse, ali ovo do sad mi je bila dobra. jedino sam bas u mraku isao isprobat sa blicem, ali to je kao i kod drugih kineza, nikakvo. baterija je odlicna, ja sam non stop na njemu i nikad nije isao ispod jednog dana, s tim da je 3g stalno upaljen i da je ekran uvijek 4-5 sati aktivan. jedino me zivcira da baterija uzasno pokazuje postotke, iako sam napravio calibration. znaci bude po par sati na bzvz sad govorim, 57% i onda u pola sata padne na 38%. s tim da mi se to skoro uvijek dogada pred kraj kad je. e i par puta (mozda 3-4) mi se samo zagasio i dok nisam izvadio i vratio bateriju ga nisam mogao upalit. ali to u pocetku
davidovski je offline