Citiraj:
Autor bor1s
Ja sam bio u napasti da nabavim još jednog ViewSonica kakvog imam ali mislim ću odgoditi kupovinu jer iz ovih najava što vidim 2014 godina bi mogla biti dobra za kupnju 4k monitora napokon na 60fps.
|
Sretno ti bilo sa kupovinom (i otplatom) grafe koja će tjerati tako nešto
Citiraj:
Vrlo interesantne najave Dell-a sad samo malo pričekati da vidimo kako će konkurencija odgovoriti i cijene će samo padati
|
Ako su im "obični 27" monitori" po 4,5k kn, što mislite koliko će ovaj koštati kod nas
Citiraj:
Autor Lewis
24" sa 4K rezolucijom ? Valjda planiraju djelit ljudima i besplatni recept za naocale  .
uglavnom ceka se 32" sa normalnom cijenom  .
|
Ili rad sa 10 cm udaljenosti
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Zašto bi ikad bili na 30Hz na monitorima? HDMI je irelevantan.
|
Relevantan i irelevantan ... ako nemaš DP 1.2 ili HDMI 2.0 grafu, onda ti ionako samo preostaje kupovina nove grafe i novog kabla.
Sve u svemu, ukoliko ne bude modela sa Direct LED-om, Full Array Local Dimming-om, 10-bitnom bojom, te barem 32" dijagonalom, ovo će biti u neku ruku promašaj za dobar dio (polu)profi korisnika.
A o konačnoj cijeni u HR ... o tom potom, jer kako je krenulo, ove manje i slabije varijatne će koštati daleko više nego što bi prosječnom korisniku palo na pamet potrošiti. O nekim ozbiljnijim modelima (i eventualnim zamjenama compatible DP/HDMI grafi) da ni ne pričamo.
Možda bi ovaj datum trebalo prebaciti na 01.2015.