Tema: koji cooler?
View Single Post
Staro 19.07.2005., 08:34   #7
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
@ Veky : Što da kažem, još nisam čuo za GT koja ne bi radila na taktovima Ultre. Ali nisam OCao, jednostavno nemam potrebe kad sve što joj bacim sažvače i hoće još.
Silencer sam imao na jednoj običnoj 6800 Leadtekici i temperature na toj grafi su bile oko 50 stupnjeva. Trebao bi napraviti jedan mali usporedni testić OCa sa stockom, Silencerom i Zalmanom, ali ne mogu skidati pasivce. Osobno, nakon RAKovih iskustava, preporučio bih Zalmana.
Što se tiče hlađenja grafe, upravo obrnuto, Zalmanov vent miješa zrak oko grafe i prilično efikasno hladi pasivce na memi. S druge strane, ne sviđaju mi se oni termalni padovi na Silenceru Rev.2. Tvoja odluka, oba hlađenja su bolja od stocka (koji je suludo bučan, bar meni)
@ Codiac : sve je to relativno, imao sam oba i sa oba sam podjednako (ne) zadovoljan. Tihi jesu, nečujni nisu. A zvijer možeš vidjeti kad odlučiš napokon doći do Jaruna. Na "onu" kavu
@ Denzil : Znam, ali jednostavno su grafe neusporedive. I dan danas mi je žao što sam morao micati Zalmana D kad sam prodavao 9800. Jednostavno ne hladi dovoljno dobro ovu 6800. Ali dobro, nema frke, znam da si pokušao pomoći
Sky je offline   Reply With Quote