View Single Post
Staro 02.12.2013., 16:17   #159
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Verbum Pregled postova
Hvala ti na brzom odgovoru.

Što se tiče workstationa molio bih te da mi to malo objasniš ili baciš neki link koliko sam skužio razlika je u tome što su komponente kod server "pouzdanije". Vidim da se kužiš dosta u tematiku pa te molim za best-buy preporuku za server ili workstation na koji bi išao Windows Server OS zbog knjigovodstvenog programa - 4Dwand (www.4d-software.com) i Office-a.
Novci nisu neki problem (onih 10k je bila neka moja procjena), naravno ne bi se htio razbacivati ako ne moram. Najbitnija mi je pouzdanost i dugotrajnost navedenog.
Teško ćeš naći nešto bitno "pouzdanije" jer je to u tom rangu više - manje isto ili slično. Ja uvijek preferiram neki brand (IBM, HP, Dell) iz dva razloga - em su strojevi solidno složeni em je servisni dio priče brži i kvalitetniji. K tome da su mi tu IBM i HP u maloj prednosti (radi načina rada distributera i servisa).
Citiraj:
Autor Verbum Pregled postova
Koliko sam skužio bitna stavka je i održavanje navedenog pa eto ako i tu imaš neku preporuku bio bih ti zahvalan.
Ne znam uopće koje su "firme" glavne na tom području?
Svi distributeri i sistem integratori koji daju neki jači servisni uplift. Pitanje je samo koliki odziv (response time) i rok popravka (fix time) želiš.
Zatraži ponudu od svih koje se možeš sjetiti (da baš ne bi ispalo da reklamiram sebe ili konkurenciju).