Citiraj:
Autor coconut
Baš me zanima kako će raditi. Prvenstveno fotke. Ipak se radi o MTK6589 čipsetu kojeg ima 99,99% Kineza (jedina konkretna razlika je što ovaj podržava 3G na oba SIMa), a kamera im je svima katastrofa. Valjda je Xiaomi nešto učinio u tom pogledu.
Mene užasno privlači Mi3, kako performansama, tako i dizajnom. Samo što je cijena svagdje preko 500$ za 64Gb verziju (tvornička je 408$), a kad se na to doda Slavko...
|
Koliko znam Xiaomi u ovom uređaju korisiti Samsungovu kameru tako da nebi smijelo biti problema a i to što bude žena koristila treba biti ok, pošto trenutno koristi samsung galaxy mini i blackberya kao službenog ovo bi bilo puno za nju. Neznam dali podržava oba sima 3G, mislim da ne, to mi zapravo nije važno jer samo na služebonom treba 3G koji je neograničen pa tako da može surfati na službenom to što joj treba.
Kaj se tiće Slavkeca njega ću sigurno izbjeći

jer mobitel naručujem u Austriju i ako platim platiti ću 20% PDVa ali nadam se da će me to zaobići.
Naručio sam SG Post-om da sam naručio DHL-om bilo bi me 10 dolara skuplje ali mislim da bi onda platio PDV.