eto, to su tvoje impresije...
moje su drugačije - zvao na onaj 0800 da vidim jel ostao još koji AV rec na akciji odma se javio tip, ošo pogledat uzo moj broj i javio mi (da su prodani) jer sam rekao da nisam iz ZG (a i nisam)...
a za one izložene zvulje - čuj jedan primjerak uvijek mora bit izložen da se vidi i opipa i proba, tak da nemre bit pod staklom...ako je nekome pao, a onaj ko se kuži i to želi kupti (neće naić ovca pa dat 2500kn za zvulje) odustaje, onda će prodavač morat objesnit šefu zašto se to ne prodaje iako je na akciji - pa kad ovaj prizna da je zvučnik pao - to će njemu uzet od plaće...
a za ovo da bi ti radije kod zastupnika: WTF!!!
upravo zastupnik dere cijene jer svi koji uzimaju od njega imaju rabat i ako to prodaju uz još XY stvari onda si mogu priušiti da budu čak i jeftiniji od gl. uvoznika (sjećam se da je veMil bio oho-ho jeftiniji u svemu za HI-Fi od uvoznika)
malo gledam večeras i Sonus i ACA i Nove boje zvuka i ronis -
kata-faking-strofa koje cijene

- zašto onda nebi čekao takve "Crne petke" i tu ušićario nešto???
a po netu je i kružila lista tih stvari na akciji u Tehnomarketu...
a ekipa koja radi na tim mjestima - pa to je stvar šefa koji odlučuje tko će raditi tamo (znalac ili neko podoban), meni je svejedno, je se prije informiram o karakteristikama toga što kupujem, tako da mi ne treba nitko tko će mi govoriti
bajke o tome ili me gledati svisoka (kao u već spomenutim trg. HI-FI) i nagovarati na 20% skuplju stvar.