View Single Post
Staro 01.12.2013., 15:26   #37
Mad_Duke
Guest

EDIT. Da je Macbook Pro (koliko god bio dobar PC laptop) bio ozbiljan u svojoj namjeni da zavlada ovim tržištem i napravi najbolji proizvod napravili bi 17" retina Macbook Pro.

Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
covjek pita gdje kupit mac, tocka.

najbolje ti je da ti ga netko donese iz USA, ako moze, najjeftinije je. drugo najbolje je iz EU negdje, trece kod nas. store.com.hr ili istyle.
Lijepo je čitati dijelove koji su ti po volji! Čovjek je lijepo napisao ovo:

Citiraj:
Autor Tean Pregled postova
Treba mi mac pošto se bavim web dizajnom i programiranjem i sve stranice i aplikacije koje napravim treba provjeriti kako funkcioniraju na svim platformama pošto mi je nekih 30% klijenata na mac-u. Imam pc oduvijek, odnedavno i nekoliko mobitela / tableta (iPad, iPhone, Android etc...) i dosad sam izbjegavao mac, ali pokazalo se da treba jer ipak mi to utječe na zaradu.

Budget nije problem, ali pošto ce mi isključivo biti sekundarni kompjuter, ne treba biti ništa posebno, možda uzmem i laptop da si uštedim prostor. U principu najvažnije da ga mogu dobro prodati nakon 4/5 godina kak to vec biva.
Zašto bi kupovao onda pre skupi novi Mac da isproba? To je doslovno bacanje novaca. Ako nekome nije, eh, njegovi novci. Rađe neki hackintosh pa strpati gore tek toliko da isproba finalni produkt.

A pričati da nije pomodarstvo. Imam ja frenda koji koristi umjesto miša i tipkovnice na svom dual monitor (macbook pro i monitor) tipkovnicu i touchpad. Njemu je to super. Odlično. Da li je produktivnost veća nego sa mišom (i to ne one one button pizdarije). Naravno da nije. Znanstveno dokazano.
  Reply With Quote