View Single Post
Staro 01.12.2013., 14:04   #31
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
@bubba
Koliko ja znam čovjek se javio za web design i web development, nema smisla pisati o ostalim mikroskopskim segmentima kada on to neće nikada koristiti niti će mu to trebati. No, dobro.. pretpostavljam da je to bio odgovor na ono moje "osx je savršen" pa eto, povlačim tu izjavu za koju si toliko zapeo, jer očito nije.

Hoćeš činjenice ?
Činjenica je da je recimo meni user interface veoma važan aspekt operativnog sustava, što ti vjerojatno nikad nećeš razumjeti, niti bi trebao, pretpostavljam da se ne nalazis u grafičkom dizajnu i vjerujem ti kada govoriš o svojim problemima na osx-u, jer vidim da znaš o čemu pričaš. O dizajnu osx-a da ne govorim. Da, meni je itekako bitno kako osx izgleda. Shoot me.

Činjenica je da ima najbolju kvalitetu izrade, zašto to ne bi bila važna činjenica ?

Retina ? Samo bi zbog nje imao mbp, točka. Svaki imalo ozbiljniji dizajner će ovu činjenicu razumjeti.

OSX je činjenica, što god ti govorio, ne slažem se s tobom u tom pogledu nimalo. Fluidnost, brzina, jednostavnost - nema konkurencije. Mišljenje, get over it.

Osjećam kao da govorim očite stvari, što će ti činjenice ? Mogu napisati roman o činjenicama, neznam o kakvim emocijama ti govoriš. Ne osjećam se kao fanboy, apple izdaje kvalitetne prizvode koji rade i sa opravdanim razlogom drži cijenu. I neka drži, nemam ništa protiv. Najbolje stvari koštaju.

Tvoj je problem što misliš da sve znaš, i da se u svaki aspekt razumiješ, ali ja te uvjeravam da to nije istina i da nisi u pravu što se tiče nekih stvari. Ali poštujem tvoje mišljenje, no ne i način na koji ga iznosiš.

o&o, nuff said