Citiraj:
Autor hedgehog
Možda su me neki krivo shvatili..koliko sam ja upućen u stvar i koliko imam iskustva (iako priznajem da ga sa OSx om općenito nemam pretjerano puno) ako se kupe provjereni djelovi hardwarea i pomno se isplanira kupovina nikakvih problema oko kompatiblinosti neće biti i sve će raditi identično kao i na Macu..tako da ako se želi uštediti dobar dio love hackintosh nije uopće loše rješenje...ali, ako čovjek ima lovu za Mac i želi ga koristiti u profesionalne svrhe neka si kupi Mac i gotova priča 
|
Da, ali mozda prilikom sljedeceg updata ubijes sustav. Nego na stranu tu, ja mac gledan i sve Apple proizvode kao proizvode koji drze cijenu (i drze). A sta se dobije, dobije se fensy sucelje (nista specijalno bolje, koristim Mavericks i W7 paralelno), sve popakirano u fensy kuciste koje pritom ima veci premium feel. Sve to uvecano za cijenu servisa, marketinga i premium feela. Da li se isti PC moze dobit za manje love, moze. Da li je lipo vidit jabuku 27" na stolu s jednim kabelom, JE
Druga stvar je sta je kod nas skuplje, jebiga manje trziste manja konkurencija bla bla, point is ko ima para uzima (ako mu srcu drago), ko nema slini (opet ako mu srcu drago).