Slažem se s Bubbom. U API se neću petljati, ali imam užasnih problema s mrežom i mrežnim diskovima. Konkretno, ne mogu mountati NAS s RAID1 poljem i koristiti ga. Isti problem vuče od Snow Leoparda i nema rješenja.
Ako slučajno obrišem nešto s eksternog diska, pa slučajno recycle folder kasnije na tom disku prije nego sam ispraznio trash, OS ostane s upitnikom iznad glave gdje je to smeće nestalo, a prikazuje ga da je još uvijek u Trashu. Na kraju sam taj problem riješio reinstalacijom jer nije bilo druge. Na Mavericksu mi se još nije dogodilo, ali sad to više ni ne radim
Složio sam si jučer Fusion Drive, da bi skužio nakon toga da ga HFS+ driver u Windowsima više ne je** ni pola posto. Nevidljiv. Naravno, Apple još nema rješenje za to i ako uzmeš bilo koji njihov uređaj s Fusion driveom, nema šanse da iz BootCampa (Windowsa) uopće vidiš i radiš s dijelom diska gdje je OSX i njegovi podaci.
Super je OS vizualno, ali koristim ga samo za dizajn i obradu fotki. Za sve ostalo, normalan OS (W7).
Osobno, osjećao bih se jako glupo da imam pravi Apple stroj umjesto hackintosha.