30.11.2013., 13:57
|
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Juan
2 slike gore koje si postao pod recaro nije 100% recaro, nego opelov sic, moja tetka ih imala u karavanu 1.6D.
I više-manje svaki ima recaro oznaku. U kadettu je imao 100%.
U to vrijeme a i sad je to jako veliki adut za auto, e sad ako su sve dvojke i kadetti koje sam vidio uživo i na netu imale taj natpis, a tvoj nije onda je tvoj očito bio veoma limitirana serija "sleeper" recara 
Više manje svi proizvođači imaju 3 sica: bazni, profilirani i neki brendirani koji je specijaliziran samo za siceve, a to dosta ih misli da je profilirani u biti recaro ili kako čujem u zadnje vrijeme - polurekaro  , a pravog recaro sica vidli nisu.
Ovo za Renea nisam komentirao, ali ako tvrdiš da ih znaš skinut i ako je stvarno recaro, sigurno će imati negdje ispod ceduljicu koja to i dokazuje. O autosjedalicama ćemo drugom prilikom.
|
Ma sve pet,samo se sjecam da sam citao o toj tematici,al znam,tj vjerujem da nije pravilo da mora bit istaknuto na sicu. Bas cu kad dodjem kuci prokopat fotke ak imam koju od mog ex gtia,edition,16v, 96a, mislim da nije bilo brendirano na sicevima,niti je imao felge kao njemacki editioni,ovaj je bio iz italije,prvi vlasnik,imao sam sve i papiric,od racuna novog pa nadalje.
Bas sam sad zaintrigiran 
|