Citiraj:
Autor jopis
Ne znam otkud ti taj info da MORA pisati recaro na svakom njihovom proizvodu. Prvi glas, to nisam čuo ni pročitao nigdje, ako imaš izvor pejstaj molim te, baš me zanima, znam jedino u vezi toga što ti pišeš, da sam davno čitao da postoji velika razlika između tih brendanih recaro sjedalica i made by recaro for ----- sjedala. Možda je u tome kvaka.
A i gore sam ti napisao da je Rene doplatio 8000kn za svoja, a nigdje ne piše da su recaro 
Znam ja dobro za tu famu da je 'svaki profilirani sic' recaro i nisam od te mase, ali znam i skinut sic, pa vidjet na šasiji što piše 
I rijetki su kod nas kadetti bili sa baš brendanim recaro sicevima, očito 
|
2 slike gore koje si postao pod recaro nije 100% recaro, nego opelov sic, moja tetka ih imala u karavanu 1.6D.
I više-manje svaki ima recaro oznaku. U kadettu je imao 100%.
U to vrijeme a i sad je to jako veliki adut za auto, e sad ako su sve dvojke i kadetti koje sam vidio uživo i na netu imale taj natpis, a tvoj nije onda je tvoj očito bio veoma limitirana serija "sleeper" recara

Više manje svi proizvođači imaju 3 sica: bazni, profilirani i neki brendirani koji je specijaliziran samo za siceve, a to dosta ih misli da je profilirani u biti recaro ili kako čujem u zadnje vrijeme - polurekaro

, a pravog recaro sica vidli nisu.
Ovo za Renea nisam komentirao, ali ako tvrdiš da ih znaš skinut i ako je stvarno recaro, sigurno će imati negdje ispod ceduljicu koja to i dokazuje. O autosjedalicama ćemo drugom prilikom.