View Single Post
Staro 30.11.2013., 13:22   #1655
Fantač
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Ti shvaćaš da i bočni položaj i položaj trbuh rade istu stvar, samo ovisno o situaciji ćeš upotrijebiti jedan, ili drugi... Ti nakon svega ovoga napisanog i linkanog nisu u stanju to shvatiti. A tvoja logika je ta da nađeš jednu stranicu na kojoj nešto malo drugačije piše i onda tu to kopiraš. Žalosno je to što ne znaš razmišljati. A jedini razlog zašto sam se uključio u ovu raspravu je da ljudi vide da griješe i da mogu jako odmoći nekome zbog tih svojih stavova. Dok si se ti uključio jedino zato da rapravljaš o nečemu o čemu pojma nemaš. I da si imalo pametan probao bi to sada sam skužiti, prvenstveno ako se tebi i ljudima do kojih ti je stalo dogodi nesreća. A ja ti ponavljam ako je osoba u nesvijesti i krv joj naprimjer ulazi u pluća ti bi to shvatio kada bi bilo već prekasno.

Meni se gade osobe poput tebe koje 24 godine imaju vozčaku, nemaju pojma o ičemu, jedino što znaju je googlati i kopirati neke neprovjerene tekstove (moji tekstovi su bili sa stranice zagrebačke hitne), zaključivanje im je na razini djeteta iz vrtića i onda tvrde i raspravljaju o nečemu dok i sami kažu da nemaju pojma. Što se mene tiče već sam prije reko da nema smisla raspravljati s tobom, ali eto probao sam, možda ti netko drugi objasni.

EDIT:

Ja žalim ljude kojima ćeš ti morati pružiti prvu pomoć... A mislim da se iz jasno izraženih stavova vidi ko je ovdje zadrt, a i o pismenosti i čitanju s razumijevanjem isto.
Fantač je offline   Reply With Quote