1. Ne znam zašto su šanse ravne nuli, al dobro, ti si vjerojatno negdje izguglao neku statistiku kak ljudi padaju. Ako prestane disat, oživljavaš. Ako diše, pustiš ga da diše.
2. Kak si ti kopirao cijelo pravilo, u kojem se spominje i oživljavanje, tak sam ja i prokomentirao da nije bilo potrebno oživljavanje.
3. Ti ćeš mi govorit da me nisu niš naučili u auto školi? Ljakse. Kaj si ti doktor? Naravno da je frajer u auto školi to rekao iz razloga zato što zna da će ljudi zaboravit. Jebote, pa to je tečaj od par dana. Ako ti nešto ne treba, ne koristiš, fala bogu da nećeš znat više nakon nekog vremena. Ja sam autoškolu završio prije skoro 24 godine i naravno da ne znam više masu stvari s prve pomoći. Znam dat umjetno disanje, masažu srca, zaustavit krvarenje. Al s kralježnicom se nebi zajebavao. Ti sigurno svako malo uzmeš priručnik iz prve pomoći i ponavljaš si da nebi slučajno nešto zaboravio, mošsimislit. Al bitno je da se postavljaš s visoka.
Nit si ti nit sam ja bio tamo. Al bitno da se svi bave posljedicama, ne uzrokom. A to je 2,7 promila u krvi. Još će murija ispast kriva što ga je pustila i da se uopće napije...