Citiraj:
Autor Momir
Da, mislim da se moze, ali imam samo spojen projektor, nemam TV, a bedasto mi paliti projektor samo da bi promjenio stanicu.
U biti, mogu preko daljinca upaliti zadnju stanicu koju sam slusao preko neta.
|
Jedno vrijeme sam se bio navukao na internet radio na procu. Uz to , često se igram s ekvilizacijom zvuka i imam potrebu prčkati po postavkama proca. Tva nemam a PJ mi ipak ne radi 24 sata na dan
Uglavnom , znam dobro kako izgleda ta situacija.
Ukoliko se ne radi o nekom kompliciranom grafičkom meniju resivera / sučelju tog internet radija...i ukoliko ti ne smetaju jeftina riješenja ,baci oko na parking monitore na ibeju.
Ja sam sebi uzeo jedan od 4.3". Slova se vidljivo upeču nakon nekog vremena a rezolucija je živa žalost. Bar je bila ovom mom. Ipak , bilo kakva kritika nema smisla jer je to ono što sam želio - što jeftiniju mogučnost da prčkam po meniju. A to me koštalo 15 dolara.
Ako nemaš plan za ugradnju u nešto -imaš i gotovih monitora veče dijagonale ...
Citiraj:
Autor sodom
Pišem ovo u nadi samo da ti skrenem pozornost kako se udaljavaš od glavnih i osnovnih opcija AV multikanalnog pojačala - prezentacije surround zvučne slike koja bi trabala po meni biti glavni i jedini kriterij. Ne misliš li da danas dovoljno uređaja podržava "samo po sebi" previše nepotrebnih pizdarija?
|
Prije nekih mjesec dana bio u Tehnomarketa i zastao ispred par resivera. Nagnio se ja nad resiver i evo ti prodavača u roku odmah. Kad ti netko treba obično nigdje nikog a kad ti ne treba onda obrnuto. Uglavnom , ovaj bez ikakvog pitanja krenuo meni nabrajat specifikacije i opcije a ja gledam kroz perforacije za hlađenje pa ga prekinem s "ovo je šuplje unutra".

Čovjek zašutio i čudno me pogledao. Kao da je mislio da sam retardiran.
Bilo mi je čisto neugodno. :-/