View Single Post
Staro 29.11.2013., 23:31   #870
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Da, a mozes i Autosportov. Mislim da je najbolji. Ali sto se tice pit walka, to tek par dana prije utrke.

Imas ja mislim na forum.hr dobre vodice od mog bivseg suradnika sa GP1.hr, Sepa (Ivan Šeperić Grdiša) pa svakako i to pogledaj. On je posjetio hrpu utrka koliko znam i old school navijac je

Jos jedan moj tip za vrijeme poslije utrke. Npr. na Monzi odes na izlaz iz boksa, ali sa straznje strane kud face ulaze/izlaze za vrijeme GP vikenda. Ako imas srece, mozda nekog ulovis za slikanje i potpis.
Ja sam stajao odmah pored Maldonada i slikao ga dok je frendu potpisivao autogram.
Ali najbolja scena ikad mi je bila kad je dosao Ferrari boje trule visnje (575 M cini mi se) i iz njega izlazi sijeda glava, suncane naocale na glavi i dolazi se javiti ljudima i potpisati autograme. Ni manje ni vise nego tata Button, naj cool tip ikad Potpise nam autograme i kao zuri se. Imao sam osjecaj da zeli reci da ide nesto yebati Od brzine nisam uspio izvuci ovu kasetu od DSLR-a iz torbe, ali potpis je u kolekciji suvenira.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote